Contact

Heeft u vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met Zurel Interieur voor al uw wensen op het gebied van vloeren en verlichting. Ons professionele team staat voor u klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

Zurel Interieur

Adres

Telefoonnummer

E-mailadres

Stel direct uw vraag

Ons deskundige team staat klaar om u te helpen. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk te antwoorden en u van passend advies te voorzien.

U bent waarschijnlijk niet de eerste

Veelgestelde Vragen

Zurel Interieur is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

Ja, bij Zurel Interieur bieden wij garantie op al onze geleverde producten en diensten tot wel 20 jaar. De garantievoorwaarden kunnen per product of dienst verschillen, neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ja, het is mogelijk om gratis stalen te ontvangen van de verschillende vloeren bij Zurel Interieur. Zo kunt u thuis rustig bekijken welke vloer het beste past bij uw interieur en wensen.

Ja, bij Zurel Interieur kunt u terecht voor interieuradvies. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste vloer en verlichting die past bij uw stijl en budget.

Bij Zurel Interieur zijn alle bekende merken vloeren verkrijgbaar, waaronder Quick-Step, Moduleo, Forbo, Balterio, BerryAlloc, Meister, en Solidfloor. Daarnaast bieden wij ook een eigen merk aan van uitstekende kwaliteit. Neem gerust een kijkje in onze Catalogus om een idee te krijgen hoe onze vloeren eruit zien.
Ja, bij Zurel Interieur is het mogelijk om een offerte op maat te ontvangen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze winkel voor een vrijblijvende offerte.
Scroll to Top

Actie PVC visgraat Klik V.A.€24.95

🌟 Speciale Actie bij Zurel Interieur! 🌟

Ontdek ons prachtige PVC Visgraat klik nu tegen een onweerstaanbare prijs:

  • Prijs: Vanaf slechts €24.95!
  • Kleuren: Keuze uit 10 diverse kleuren.
  • Dikte: Robuuste 5mm.
  • Type: Hoogwaardig PVC.