Over ons

OVER ONS

Zurel interieur sinds 1993 uw woninginrichter

 

Met de zeer complete winkel op het gebied van alle soorten vloeren biedt Zurel Interieur een breed assortiment vloerbedekkingen. Tapijt, vinyl, laminaat, pvc, marmoleum, houten vloeren, alles kan Zurel leveren.

 

Klanten van Zurel zijn trouw, ook nu het bedrijf zich in Rijswijk heeft gevestigd komen de vaste klanten nog altijd voor goede service, kwaliteit en eerlijk advies. De heer Zurel: “Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en leggen van alle bekende merken laminaat en parket maar ook trappen stofferen met tapijt en vinyl behoort tot onze mogelijkheden.”

 

Gratis inmeten

“Heeft u een project en wilt u advies op locatie? Neem dan direct contact met ons op of kom naar de winkel voor een vrijblijvende offerte,” vervolgt de heer Zurel. “Wij verkopen, adviseren, monteren en installeren veel producten op locatie tegen een all-in prijs. Een extra service is het gratis inmeten. Ervaren stoffeerders die grondig en netjes te werk gaan, verrichten onze werkzaamheden. Wij verwijderen ook tegen meerprijs oude vloeren. Daarnaast beschikken wij over een collectie met diverse soorten verlichting. Informeer ook naar de actie mogelijkheden!”

Sinds 1993


30+ jaar ervaring


Goede prijs kwaliteit


Eigen stoffeerders


Advies op locatie


Goede service


Grote collectie


over-ons-zurel-interieur-

MEER INFORMATIE?

Bekijk onze catalogus of neem contact met ons op!

CONTACT