Over Zurel Interieur

Over Zurel Interieur

 

DE VLOERENWINKEL IN DEN HAAG SINDS 1993

Zurel Interieur is uw betrouwbare woninginrichter voor vloeren in Den Haag. Sinds 1993 bieden wij een zeer compleet assortiment van alle soorten vloeren, zoals tapijt en vinyllaminaatpvc en marmoleum en houten vloeren. Bij Zurel Interieur kunt u altijd rekenen op goede service, kwaliteit en eerlijk advies.

Onze vaste klanten komen nog steeds bij ons, ook nu we ons hebben gevestigd in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en leggen van alle bekende merken laminaat en parket. Ook voor het stofferen van trappen met tapijt of pvc (renovatie) kunt u bij ons terecht.

GRATIS INMETEN EN PROFESSIONELE INSTALLATIE

Wilt u advies op locatie? Neem dan direct contact met ons op of kom naar onze winkel voor een vrijblijvende offerte. Wij bieden niet alleen advies en verkoop, maar ook professionele installatie tegen een all-in prijs. Onze ervaren stoffeerders gaan grondig en netjes te werk en verrichten de werkzaamheden op locatie. Daarnaast bieden wij de extra service van gratis inmeten en kunnen wij tegen meerprijs oude vloeren verwijderen. Informeer ook naar onze actiemogelijkheden!

Sinds 1993

Zurel Interieur is al sinds 1993 een toonaangevende Nederlandse interieurwinkel, bekend om zijn unieke en hoogwaardige collectie over interieurproducten en accessoires, evenals uitstekende klantenservice.

30+ Jaar Ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring in de Nederlandse interieurbranche heeft Zurel Interieur een unieke en hoogwaardige collectie meubels en accessoires ontwikkeld en biedt het deskundig advies en uitstekende klantenservice dankzij een team van ervaren professionals.

Eigen Stoffeerders

Zurel Interieur beschikt over een team van ervaren eigen stoffeerders, die in staat zijn om elk meubelstuk te herstellen of te vernieuwen volgens de hoogste normen, wat het bedrijf in staat stelt om snel en efficiënt te werken en uitstekende vakmanschap en aandacht voor detail te bieden.

Advies op locatie

Zurel Interieur biedt advies op locatie voor al uw vloerbehoeften. Dit betekent dat u kunt profiteren van persoonlijk advies in uw eigen huis. Onze ervaren adviseurs komen bij u langs om de ruimte te bekijken en u te helpen bij het kiezen van de beste vloeroplossing.

Grote Collectie

Ontdek onze uitgebreide collectie stoffen en vloeren bij Zurel Interieur. Wij bieden een ruime keuze aan topmerken en stijlen voor elk budget. Laat u inspireren en adviseren in onze winkel in Den Haag.

Garantie

Bij Zurel Interieur krijgt u op veel van onze producten en diensten garantie, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw aankoop. Wij bieden deze garantie omdat wij geloven in de kwaliteit van onze producten en in onze uitstekende service.

Advies op vragen?

Neem Contact op met onze adviseurs

Onze Adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantworden.

Onze Merken

Scroll to Top

Actie PVC visgraat Klik V.A.€24.95

🌟 Speciale Actie bij Zurel Interieur! 🌟

Ontdek ons prachtige PVC Visgraat klik nu tegen een onweerstaanbare prijs:

  • Prijs: Vanaf slechts €24.95!
  • Kleuren: Keuze uit 10 diverse kleuren.
  • Dikte: Robuuste 5mm.
  • Type: Hoogwaardig PVC.